A la seva botiga en línia l’empresa comercialitza primeres marques a escala mundial especialitzades en nutrició i suplementació esportiva, com ara Amix, Victory Endurance, Weider, 226ers, Biotech USA o NutriSport entre d’altres, i hi ofereix des de proteïnes, aminoàcids, creatina, gels o recuperadors musculars, fins a una gran varietat de complements i accessoris per a esportistes fitness i ciclistes, ja siguin professionals o aficionats.

En el seu catàleg de més de 500 marques oficials, entre les quals també s’inclouen productes d’higiene personal i cosmètica, l’empresa ha unit la seva pròpia marca BulePRO i ha desenvolupat una línia de suplements nutricionals fabricats d’acord amb els estàndards de qualitat més estrictes.

A més de la seva excel·lent política d’atenció al client, l’empresa ofereix assessorament gratuït i sense compromís amb l’objectiu de donar un servei de qualitat i oferir el producte que cobreixi millor les necessitats de cada esportista.

ZARPPALO SL afronta el futur amb màximes garanties d’èxit. L’empresa ha obtingut recentment el certificat de compliment de la NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL en l’àrea d’Estratègia Empresarial atorgat després de la intervenció i nova avaluació de la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC.

Amb aquest segell de qualitat, CEDEC acredita el compliment estricte de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa ZARPPALO i en garanteix la solidesa empresarial en aquests àmbits.

Col·laboració amb CEDEC, S.A.
TECNICISER, SL col·labora des de gener del 2018 amb la consultoria d’organització estratègica empresarial CEDEC capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

La millora en la seva Estratègia Empresarial, Organització Funcional i Control de Gestió van ser les àrees d’actuació en las quals TECNICISER, SL i CEDEC van col·laborar per assolir les màximes quotes de Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i el progres i desenvolupament del seu mercat.

Informació sobre CEDEC
CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb seu central a Brussel·les (Bèlgica) , i oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

url asociada: www.bulevip.com

Deja un Comentario