deNoticias

SUMINISTROS INDUSTRIALES FARELL consolida el seu creixement amb col·laboració de la consultoria CEDEC

SUMINISTROS INDUSTRIALES FARELL, SAU és una empresa familiar amb més de 75 anys d

Avui dia l'empresa està dirigida per la tercera generació familiar. A la seu central, als afores d'Alacant, disposa d'oficines, magatzem i un punt de venda enfocat a professionals, i té una segona botiga, al centre de la ciutat, enfocada al client detallista.

SUMINISTROS FARELL para especial esment a cada detall de la seva gestió i operativa de compra, i troba solucions per a totes les necessitats dels seus clients. Per això, compta amb una gran oferta de subministraments, amb un ampli catàleg que cobreix la gran majoria de sectors professionals i de la llar, i col·labora amb una extensa xarxa de més de 1.200 proveïdors com ABB, Karcher, Stanley o Makita, entre d'altres, que esdevenen socis estratègics per la seva qualitat i eficiència en la cadena de subministraments de l'empresa.

La incorporació de la quarta generació de la família fundadora garanteix la conservació del caràcter familiar que ha dirigit SUMINISTROS FARELL des dels seus inicis. El seu objectiu és continuar consolidant l'empresa, adaptar-la a les noves exigències del mercat i consolidar-ne el futur, anticipant-se als canvis constants que es produeixen en els sectors que lideren els seus clients, amb solucions adaptades a cadascú en les diferents activitats econòmiques, productives i de servei que requereixen.

Aquesta continuïtat permet a SUMINISTROS FARELL fixar els fonaments per perdurar en el temps, amb criteris clars de solvència i valor que aporta l'equip humà que integra l'empresa, i refermar el seu posicionament a tota la província d'Alacant com a referent de solucions tecnològiques avançades en el sector del subministrament industrial i de la construcció.

SUMINISTROS INDUSTRIALES FARELL, SAU porta col·laborant des del gener 2020 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. L'objectiu és afermar el projecte empresarial, assegurar el relleu generacional i aprofundir en la filosofia de servei al client de l'empresa, la qual cosa li ha de permetre aconseguir les més altes cotes d'Excel·lència Empresarial en un futur pròxim.

La seva finalitat de CEDEC és posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els resultin més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l'Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d'èxit d'empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Marketplace