deNoticias

Quesos Los Vázquez, SL és l

Quesos Los Vázquez, SL és l

Després de gairebé 50 anys de trajectòria, l'empresa continua el seu procés d'expansió, comercialitzant i distribuint els seus productes naturals, lleugers i nutritius per tota Espanya.

En el marc d'aquesta excel·lència empresarial que ha portat l'empresa a aconseguir el reconeixement tant de clients com de consumidors, la Sra. María del Carmen Vázquez, directora general del grup empresarial Quesos Los Vázquez, SL, ha estat guardonada amb un dels premis Andalusia Capital 2019 que concedeix la cadena Onda Cero.

Amb aquests premis, la cadena de ràdio premia l'empresariat andalús per la seva iniciativa empresarial i directiva en diferents sectors i nivells de desenvolupament, des de la gran empresa, pimes, emprenedors i els mateixos autònoms. D'aquesta manera, aquests premis posen l'accent en les empreses i persones que al llarg del 2019 han dut a terme "destacades activitats empresarials en àmbits com ara la internacionalització, innovació, emprenedoria, desenvolupament sostenible i transformació digital, i pel seu compromís i aposta per Andalusia".

A l'acte, presidit pel vicepresident de la Junta d'Andalusia, es van entregar distincions a representants destacats del món empresarial andalús. En aquest sentit, la Sra. María del Carmen Vázquez va obtenir el premi en la categoria "Dona i Empresa" que distingeix la seva trajectòria al capdavant d'una empresa amb més de 45 anys d'història i que ja ha incorporat membres de la tercera generació.

Quesos Los Vázquez, SL  porta col·laborant des del juliol de 2006 amb la consultoria d'organització estratègica empresarial CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. En l'actualitat, l'empresa afronta el seu futur immediat amb nous reptes com ara l'expansió per tot el territori nacional o la internacionalització de l'empresa.

CEDEC és la consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que els resultin més eficients, a fi d'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l'Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d'èxit d'empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Marketplace