deNoticias

DIEGO DIAZ LOPEZ SL va iniciar l

DIEGO DIAZ LOPEZ SL va iniciar l

Avui dia DIEGO DIAZ LOPEZ té una gran cobertura de subministraments elèctrics en l\'àmbit nacional i internacional, amb quatre delegacions gestionades per personal qualificat. Es tracta de tres delegacions a la província de Màlaga, concretament a Estepona, San Pedro de Alcántara i Marbella, i una quarta a Palmones, Cadis, totes amb una superfície de més de 10.000 m2 a disposició dels clients.

Des de les diferents delegacions de l\'empresa s\'ofereix material relacionat amb la il·luminació, les canalitzacions elèctriques, la climatització, les telecomunicacions, la lampisteria, els electrodomèstics i la llar en general, entre molts d\'altres.

L\'aposta constant pel desenvolupament de noves línies de negoci ha dut l\'empresa a desenvolupar tot un seguit de solucions relacionades amb les energies renovables i l\'eficiència energètica, en especial les instal·lacions fotovoltaiques, l\'aerotèrmia i l\'energia eòlica, tant per a l\'autoconsum industrial com residencial.

Totes complementen les seves línies tradicionals de negoci i es converteixen en una aposta per al futur, en un moment en què la COVID-19 genera una gran incertesa. Amb aquesta política estratègica de diversificació, l\'empresa ofereix als clients noves oportunitats de desenvolupament i rendibilitat, amb solucions relacionades amb l\'anomenada reconstrucció verda de l\'economia.

DIEGO DIAZ LOPEZ SL porta col·laborant des del 1999 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC , consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965.

La seva finalitat és posar a l\'abast de les empreses els sistemes d\'organització que els resultin més eficients, a fi d\'optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l\'Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d\'èxit d\'empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Deja un comentario

Marketplace