CENTRO ELÉCTRICO BALEAR, S.L. és un gran centre especialitzat en la venda i distribució de tota mena d

CENTRO ELÉCTRICO BALEAR, S.L. és un gran centre especialitzat en la venda i distribució de tota mena d

  • 0

Gràcies a un ampli catàleg de productes, amb més de 15.000 referències de primeres marques, i una atenció molt personalitzada a càrrec d'un equip humà altament especialitzat, CB ELECTRIC s'ha convertit un punt de referència en tota l'illa, aportant solucions que s'adapten a les necessitats específiques de cada client. Amb un creixement consolidat en totes les seves àrees de negoci, recentment, l'empresa ha ampliat els serveis que ofereix. Així, a més de desenvolupar projectes integrals a mesura claus en mà, ha inaugurat una nova línia d'instal·lació de plaques solars, tant per a empreses com particulars, a causa de la gran demanda en el mercat gràcies a l'estalvi que aquest tipus de dispositius aporta en la factura de la llum. Amb l'objectiu de millorar la seva gestió empresarial i crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement, CEDEC, consultoria líder a Europa en gestió, direcció i organització d'empreses, porta col·laborant des de l'any 2019 amb CENTRO ELÉCTRICO BALEAR, S.L. en el desenvolupament de projectes de millora i consolidació en diferents àrees de l'empresa, CEDEC posa a l'abast de les empreses els sistemes d'organització que resultin més eficients amb l'objectiu d'afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l'Excel·lència Empresarial. Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l'objectiu d'implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l'aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l'Associació Espanyola d'Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d'èxit d'empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Noticia anterior ¿Cómo escoger la silla de ruedas adecuada para personas con movilidad reducida?
Noticia siguiente Depuradores de Hollín: La solución para los problemas de humos en restaurantes de brasa y leña